TESTIMONIALS

De Creamanie klant aan het woord

Werken met CREAMANIE is uiterst boeiend omdat Mieke er in slaagt om telkens bijzonder snel aan te voelen wat wij willen bereiken. Zij weet ons iedere keer opnieuw te verbazen met een heldere analyse van wat de boodschap moet zijn en werkt dit uit op een prettige en efficiënte manier.

Jos Claeys
/
WESTVLEES NV

Mieke zit vol goede ideeën en kan die als geen ander omzetten in hippe en trendy ontwerpen. Een eerste goede indruk maken is essentieel voor een bedrijf: Creamanie heeft voor ADC+ een strakke, eenvoudige en duidelijke huisstijl ontworpen die zorgt voor de juiste professionele uitstraling. Creamanie heeft de gepaste kleuren, lettertypes en vormgeving bepaald die perfect aansluiten bij mijn wensen en trekt dit verder door naar alle communicatiedocumenten. Zowel op creatief als op zakelijk vlak een vlotte samenwerking: ik ben heel tevreden over het eindresultaat!

Arline Deceuninck
/
ADC+

De unieke combinatie van competenties van Mieke (interieurarchitecte en grafisch ontwerpster) is voor ons DE garantie dat de bouwtechnische tekeningen en termen op een correcte en vlotte manier verwerkt worden in diverse communicatiemiddelen zoals technische handleidingen, bijsluiters,... Dit resulteert in een efficiënte samenwerking en kost.

Bart Kyndt
/
DECEUNINCK NV